mandag 30. august 2010

Lekestue oppdatering...

Sånn blir det når man på "liv og død" skal lage en lekestue etter egne ideer...det tar lang tid! Her er en liten oppdatering, og det begynner å bli bra :o)
Nå er bygget tett, alle vinduer og døren er inne...verandaen kommer og hytta har fått ett par strøk maling sånn før vinteren.

Vi prøvde oss først med "bringebærrød" på døra, men den var veeeeeldig knallrosa, så da ble det grønn isteden. Døren er av type "stalldør" slik at man kan åpne bare den øverste delen om man ønsker det.

I hver gavl er det ett buet vindu, man kan skimte vinduet på andre siden gjennom dette...koselig med buer og sirkler synes jeg.
Gleder meg til vi kan få alt klart inni også...da blir det "innflyttingsfest"!!

God ukesstart...

lørdag 28. august 2010

~Rosa linveske~

Har lenge gått og "siklet" over disse flotte vintage veskene fra blant annet Sagen Vintage Design....og alle gangene tenkt som alle gjør; den kan jeg jo lage selv.
Vel, som tenkt så prøvd...Dette er første forsøk, og det kunne vel vært adskillig verre, eller bedre. Kommer an på øyet som ser.
Inne i vesken er det sydd en lomme på tvers, delt i to rom, ett til min mobil. Jeg har alltid så mye skrot i min veske at jeg aldri klarer å lokalisere mobilen før den slutter å ringe. Alle stoffene er fra Panduro.
Bildet er funnet på nettet, lagt på Iron-on transfer papir og strøket på. Blondeblomsten med knapp er et fint triks jeg lærte på ett kurs med Gudrun Lönecken, tar ca 1 min å lage, veldig søt :o)

Nå kaller sofaen, kjæresten og vin...
Ønsker alle en fortsatt fin lørdagskveld

torsdag 19. august 2010

~Bursdagskort....igjen og Oscar~

Det ser ut som om det eneste jeg får laget om dagen er bursdagskort....men det er da alltids noe.
Denne gangen er det eldstemann sin kjæreste som har bursdag, gratulerer Helene.
Papiret er fra Bo Bunny, bildet fra 3ndy Papir og Run-on's fra Norsk Stempelblad.

Ett lite glimt av hvordan kortet er inni. Har brukt Fiskars puch til blonden og Glossy accent på kjolen til jenta.
Skal satse på å bli mer kreativ på LO fronten også, har kommet få scrappe sider fra meg i det siste.

Jeg må skryte av vår flotte, gode, lille og smarte gutt Oscar, han er utrolig kreativ, og tegner paradis i gata som bare de med ADHD klarer å hoppe ;o)

Ha en super dag,

søndag 15. august 2010

Bursdagsgutt og bursdagskort...

Min store, flotte gullgutt nr. 1 er blitt 16 år. Hjelp - det går for fort for meg! I dag bar det avsted til Strømstad for å feire. Her er go'gutten sammen med kjæresten Helene.
I denne anledning ble det også laget ett kort....litt mer gutteaktig enn jeg vanligvis pleier å lage:

Bildet og papiret inni kortet er fra Gudrun Lönnecken - som alltid har masse fint. Det stripete papiret på forsiden er fra Basic Gray. Stemplet er fra Norsk Stempelblad.

 
Det var alt i alt en flott dag i dag...som endte med litt jobbing på lekestua, den skal jeg gi en liten oppdatering på senere i uka :o)

Ha en fin kveld.
Fie

mandag 9. august 2010

~Franske følelser~

Jeg er en ivrig tilhenger av den franske landstilen, og har vært så heldig å få tak i en vakker jernseng nå...skal hente den etterpå. Sengen er fra Jeanne d'Ark Living, og skal få bo i lekehuset når det blir ferdig. 
Tidligere i sommer var jeg heldig å fikk være på kurs i Paris, og slentret forbi den deiligste interiørbutikk...og lurte rett og slett på om jeg måtte kjøpe en lastebil til frakten hjem.
Jeg måtte begrense mitt kjøp, og endte opp med disse nydelige bokstavene i heltre - gosj hvor de var tunge!

Skulle egentlig ønske budsjettet var såpass at jeg kunne innrede som jeg ønsker, men dengang ei :o)
Her følger fler bilder i samme ånd....


Med det ønsker jeg en fortsatt flott dag til dere alle...
Fie