onsdag 29. september 2010

Tilbakeblikk til sommeren....og photoshop.

Etter å ha lagt min elsk på Photoscapes enkelhet, klarer jeg liksom ikke å slippe helt taket i Photoshop... Fant en suuuper side med templater og tutorials: CoffeeShop.
Har i den anledning prøvd meg litt frem. Slike bilder vil jo være supre på en scrappe side.
Her er en liten samling bilder fra en tur til hytta i sommer...
Nattahilsen fra Fie

søndag 26. september 2010

Høst i hagen...

Har vært superaktiv i hagen i dag...det har vært et nydelig vær, og da er det godt å få unna litt. Det er høst, ingen tvil om det...litt surt drag i lufta gir tydelige tegn på hvor vi er på vei. Snuppa blåste bobler mens jeg klippet, gravde, rakte, plantet og lukte....nevte jeg feiet og plukket opp epler...jammen mye styr med egen hage :o)

Har laget en liten montasje i PhotoScape (link i mitt forrige innlegg) og puttet inn litt blider, samt 2 bakgrunner fra digitale scrappesett. Digitale scrappesett kan lastes ned blant annet fra Two Peas in a Bucket.
Høsthilsen fra
Fie

tirsdag 21. september 2010

Bursdagsmimring... og PhotoScape.

En liten mosaik med noen søte bilder fra bursdagen. Fant et flott program som lar deg fikse slike på 0-tid :o) Da ble jeg superfornøyd!!
Programmet heter PhotoScape og du kan laste det ned her.

Må også takke alle mine "engler" for hjelpen, Marius, Helene, mamma og ikke minst min flotte mann, for all hjelp. En bursdag er jammen mye strev - men du verden så hyggelig :o)

Fant også flere fine oppskrifter til kaker og nam-nam hos Freia, se bare den flotte prinsessekronen:


Fotsatt god tirsdagskveld til alle og enhver!
Fie

onsdag 15. september 2010

~ Bursdagsprinsesse ~

Vår lille pøbelfrø - Frøken Mia fyller 4 år i dag... Tiden går utrolig fort, og jeg er tydelig eldre og mer gråhåret enn jeg tror - det sier iallefall min frisør.
Prinsessen har feiret i barnehagen, og har vært superheldig å få fine presanger i dag, samt å bestemme middagen; Pasta med kjøttboller (på boks...isj - man må kanskje være 4 for å like den :o))

Det var alt for nå...ha en fin onsdag..
Fie

tirsdag 14. september 2010

Camden market

Helgetur til London inneholder visse selvfølgeligheter...som Camden market, Portobello market, Hamleys, Disney store, mm. Litt sightseeing blir det jo også:-). Større oppdatering med fler bilder når vi kommer hjem. Glad søndag fra Fie!

Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

torsdag 9. september 2010

Veslemor på ridekurs...


Her i huset hersker flere versjoner av forkjølelse, men vi lar ikke slikt stoppe en liten tur på rideskole for aller første gang.
Mia er litt over snittet glad i dyr, og har proklamert at hun skal bli dyrlege (iskremselger er også høyt oppe på lista).
Iallefall - ridekurs;
Vi tar kurs hos Fuglesang Ridesenter og der er det veldig trivelig.
Jeg er veldig imponert over hvor fort de små skjønner hva de skal gjøre og lærer hvordan de skal håndtere hesten...blir gøy å følge med etterhvert.
Mia fikk den vakreste, minste hesten og den het Bea.

Ellers er det full planlegging til USA tur for min kjære og London tur for meg og eldstemann i huset...han skal ha med sin kjære Helene og jeg skal ha med min mor :) Det blir sikkert gøy! Gleder meg til alle markedene og har bestemt meg for å komme hjem med masse spennende til scrapping og interiør, og mange fine bilder. Får se hva det blir til...

Ha en skjønn torsdagskveld... Fie

mandag 6. september 2010

Enkel innbydelse til barnebursdag, i PhotoShop....

...da tenker du vel; "Ingenting er enkelt i Photoshop!" Vel, det gjør iallefall jeg, jeg synes PS er fantastisk kult, men får liksom ikke helt taket på det. Har bestemt meg for å kjøpe "PhotoShop for Dummies".
Uansett...her er resultatet:
De ble skrevet ut på glossy fotopapir og puttet i "plastkonvolutter", jeg ble veldig fornøyd med resultatet.
Gleder oss til bursdagen om 1 1/2 uke :)