mandag 29. august 2011

Nok et bryllupskort...

Igjen kommer det ett lite kort jeg har laget til bryllup, dette på bestilling;
Er veldig glad i å bruke perler og blonde, samt sarte farger på bryllupskortene.
Inne i kortet er det en "dobbel flapp" til å skrive hilsen i.


Detalj...

Ha en flott uke!
Fie

søndag 28. august 2011

Bryllup og bryllupskort med skuff.

Våre veldig gode venner Tonje og Owe giftet seg i går, og vi var blant de heldige som fikk være med på den romantiske og flotte feiringen, først i Drøbak Kirke (som er kjemperomantisk) og så på Skiphelle Fjordhotell til de sene nattetimer.
Gratulerer til det vakre paret! Og alt godt for fremtiden...
Her er en titt på kortet jeg lagde til det nydelige paret, et kort med skuff...
Vakre papir fra Pion, blomster og perler og litt blonde hører med. En liten papirbue, med stempel på, holder pengene på plass i skuffen. Knotten er fra Tim Holtz...

Nå skal jeg krølle meg sammen i sofaen og slappe av resten av kvelden, er littebitt sliten etter gårsdagen, men moro var det som alltid....



fredag 26. august 2011

Borte bra, hjemme best....

Nå er vi alle tilbake i nogenlunde normal rutine etter en deilig ferie som endte i et 14 dagers kosegilde på Kypros... Med fjordårets sommer friskt i minnet (0 sol og 0 varme) er det godt å ha ladet batteriene i sydligere strøk. Vi var dog på "supercharter", dvs; nesten alle på hotellet snakket norsk, svensk eller dansk. Strand og basseng rett ved, og all-inclusive på hotellet. Det var Lollo og Bernie show og mini-disco for alle pengene....
Ikke at jeg klager altså :) Mannen og jeg ble enige om at disse øyhoppingsturene med kulturelle innslag får vente noen år.

Uansett... Vi koset oss masse og har nytt dagene på tur, kommet hjem med god farge, ekstra kilo og mange minner. Ferie er deilig!!
Fie

torsdag 4. august 2011

Photoshop freebies....

Har et kjapt tips til en flott blogg som stadig kommer med flotte freebies: The coffeeshop blog
Her er et eksempel på et bilde med vintage frame, slik at bildet får et gammeldags utseende.
Synes det gir en fin effekt :)

Fie

onsdag 3. august 2011

Kabeltrommel-bord....

For å følge litt med i trender og være litt mindre materialistiske....her er det gjenbruk, og minimale kostnader i høysetet:
Bordet ble pusset og satt inn med Interiørbeis fra Jotun, farge Drivved og hjul ble satt på.
Bordet fikk stå ute mens poden pusset opp rommet, når er det imidlertid på plass i sitt nye hjem, ungdomsrommet. Dette rommet er for øyeblikket for rotete til å presentere her....kommer tilbake med bilder :)

Kos dere i sommervarmen!
Fie