fredag 27. juli 2012

Puff - oppussing

Jeg har en gammel puff som har vært med meg gjennom tykt og tynt, og den er som en kamelon :) Den har stadig endret ham, men ikke så ofte endret farge.
Denne gangen fikk den ny farge og nytt trekk... Det morsomme må være at jeg en gang på sent 80-tall fjernet all hvitmaling fra denne puffen... og lakket den. Nå er det imidlertid tilbake til hvitt, og den fikk følge av et grått, ullstoff.
Ble i grunnen ganske fornøyd med resultatet... Så da er det videre til neste møbel, men det er ferie, så det går ikke så fort om dagen ;)

Sol eller ei - kos dere!

Fie

lørdag 21. juli 2012

Kattunger...

Siden min kjære veldig ofte glemmer å gjøre ting jeg ber ham om...endte det med at vi fikk kattunger den 20 juni. Det har vært som å bli småbarnsmor igjen; våkennetter, passe på at de små får nok å spise, at de ikke fryser, osv. Nå derimot begynner det å bli morsomt med de små. I går fikk de gå ut av esken sin og har startet med å kartlegge stue og kjøkken, deres mor er lettere fortvilet over dette, nå er det plutselig mye pes å ha 5 små ;)

tirsdag 3. juli 2012

Dine barns tegninger kan bli til så mangt....

Det er nå engang slik at barn kan produsere en mengde tegninger, noen gode, og noen mindre gode. Og det er jo gøy om man kan gjøre de fantastiske tegningene om til varige minner.
Jeg vet om 2 flotte steder hvor dette er mulig. Den ene er Childs Own Studio, som gjør tegningene om til "kosedyr" - eller gjør de levende :)
Og så har dere ArtyKidz, som ikke bare gjør tegningene om til flotte oljemalerier eller trykk, men også drives av min flotte nabo, Henriette Sonne, som har sitt eget galleri i Drøbak.
Du kan jo også velge den varianten flest av oss velger - sorter, kast de dårlige og sett i en perm, men kjøp da en kul perm eller mappe:

Nå er det ingen unnskyldinger for å ikke gjøre barnas tegninger evigvarende ;)

Ha en flott dag,
Fie