mandag 30. november 2009

Adventskalender


Endelig...og ikke ett øyeblikk for tidlig - da var julekalenderen til Snuppemor ferdig.
Har kopiet Marianns utrolige kreasjon, den er virkelig fantastisk. Ble en liten vri i forhold til ark og slikt...men basisen er jo den samme...

Her er kalenderen fra en annen vinkel. Papiret er kjøpt hos Panduro og er fra Scrappers Choice og er veldig fine, og "julete".

Nærbilde av tag 24... Alle lukenummerene var på et eget 30x30 ark og matchet de andre arkene i serien. Jeg brukte disse som "luker" og har festet gaven på innsiden slik at det bare er å klippe av tråden og gaven sklir ned til luken på forsiden av boksen.

Slik ser det ut inne i esken, alle gavene er knytt opp mot tallet på utsiden, snoren klippes av, gaven sklir ned "bakken" inni og kan plukkes ut gjennom luken på fronten, denne luken sees på det første bildet.

Ett nærbilde av treet på toppen. Jeg valgt å ikke pynte esken alt for mye, siden  min lille frøken mest sannsynlig ville plukket i fra hverandre hver lille bit :o)
Gleder meg til å se reaksjonen på kalenderen...og har lovet meg selv å lage en til vår mellomste go'klump til neste år.
Ha en super advent alle sammen, dette er en flott tid!!!
Mandagsklem fra
Fie

søndag 29. november 2009

Dorullkort til min niese....


Selv om det er julekort og adventskalender som står høyt i kurs kommer jeg ikke utenom ett bursdagskort i ny og ne... Har er et dorullkort til min niese som blir 14 år i morgen.

Nærbilde av stemplet som er fra Norsk Stempelblad og den søte blomsten er fra Creative Impressions.
Håper å komme tilbake med bilder av adventskalenderen i morgen...så: ha en super kveld!
Fie

torsdag 26. november 2009

Adventsstake


Har allerede fått klar advents lysene, og det er ganske bra til å være oss...det er jo enda 3 dager igjen :o)

Har pyntet lysene med blonde og tall. På speilbrettet fra Kremmerhuset har jeg lagt på litt mose, kongler og noen julekuler...Synes det ble ganske trivlig og glerder meg til å tenne lysene til søndag!

Ønsker alle en flott førjulstid....
Store klemmer fra
Fie

PS! De superfine "grunge" rammene rundt bildene er det Kristine som har æren for.

søndag 22. november 2009

"Ny" slagbenk og nye puter


Har lenge hatt lyst på en slagbenk på kjøkkenet, og har tittet litt rund. En dag kom mamma med forslaget om at jeg skulle overta den gamle de hadde stående...som sagt - så gjort.
Den måtte selvføgelig males, beises eller noe, og jeg slet litt med å bestemme meg for farge, men så ble det svart...mot alle odds. Hvitt er jo så inn for tiden.

Her er det ferdige resultatet, med nytt trekk på madrassen og tre nye puter.
Jeg er liker å ha noe som ikke finnes overalt, så jeg bestemte meg for sy puter selv, og dette ble resultatet:

Puten med kronen er malt på ved hjelp av en sjablong.

De andre putene har fått strøket på motiv som er funnet på internett...
Resultatet ble ganske brukbart.

Den store utfordringen nå er å finne den beste plasseringen til benken på kjøkkenet vårt...ellers kan det vise seg at vi må bygge på ;o)

Ha  en super-duper søndag.
Fie

fredag 13. november 2009

Nostalgiske julehjerter....


Jeg har som kjent en svakhet for nostalgiske detaljer, og har sydd disse "julehjertene" som jeg velger å kalle dem... Det er utrolig mange flotte gamle bilder å få tak i, og disse kopierte jeg over på overstrykningspapir, klippet ut hjerter i linstoff og pyntet med litt knapper og blonde.

Her er en variant i hvitt. Dette er en fin helårspynt for oss som liker den shabby, landaktige stilen ;o)

Nå skal jeg pendle litt mellom sofaen med opptak av Grays anatomi og en start på kopi av den fantastiske adventskalenderen til Mariann (skal vise den frem om det kommer så langt :o))
Fortsatt flott fredagskveld til alle!!

mandag 9. november 2009

Lurt tips til julegavepakking


Hvert år ved juletider dukker det opp mange ferdig kartonger under juletreet, og de sparer oss for mye tid i pakking, men jeg syns de er litt upersonlige, så i fjor prøvde jeg meg på en liten vri...

Tok utgansgspunkt i pakke-esken som var fra HM eller noe, limte på et passende ark og en passende til fra lapp. Dette var gjort på 2 min og man kan jo gjøre mer ut av det om man vil.... Moralen er egentlig at man kan gjøre den enkle, upersonlige esken litt mer personlig og søt.

Til-fra lappen var fra Nille og arket husker jeg desverre ikke, brukte litt stempelsverte i kanten på arket... Synes det var et raskt alternativ til den kjedelige esken.
Ha en fortsatt fin kveld, når er det middag her i Drøbak.
Klem fra Fie