søndag 31. oktober 2010

Bursdagskort, Spellbinders og egenproduksjon....

Min kjære svigerinne fyllte 50 år.... det måtte jo lages kort - som seg hør og bør.
Har laget en variant på brettekort, malen finner du her...

Laget en liten skjult "tag" med et visdomsord på.

Så til det helt store... Jeg har endelig fått tatt i bruk min Epic Six, og det fantastiske med dette er jo alle de andre dies'ene som kan brukes i denne maskinen, for eks Spellbinders. Inne i kortet er det kuttet ut en bakgrunn til å skrive på, og på baksiden av kortet er det brukt enda en spellbinders til å stemple på (Ikke heng dere opp i stempelet, det var en dårlig match med papiret).
Når min mann så disse søte ovalene...mente han selvfølgelig at disse måtte være raskere og lettere å klippe ut for hånd. Han har herved startet egenproduksjon av slike....
Vet ikke med dere, men tror nesten jeg holder meg til Spellbinders :o) (Sorry elskling...)

Fortsatt god Halloween til alle...
Fie!

4 kommentarer:

 1. Haha, jeg skulle hatt en 30-40 slike til julekort, kan Vegard klippe de ut for meg? Jeg liker at han mener det så sterkt at han skal bevise det :) Takk for i dag, er alltid så koselig å se deg <3 Smask

  SvarSlett
 2. Hahahahahaha, nå gapskratter jeg (litt vel)høyt her og resten av huset lurer på hva jeg brøler for ;) Å det er jo ikke for kortet ditt, for det var super fint (imponert over at du faktisk får laget kort når noen har bursdag, det er nemlig et øyeblikk siden jeg har fått til, kommer på det sån en halvtime før vi skal gå, fnis )det var derimot mannen din. du høre hvor masse han tar per stykk??? Jeg skal ikke lage mindre en 65 julekort i år og så har jeg ikke fått kjøpt meg hverken Spellbinders eller en maskin som kan takle de. Kreativ mann du har forresten ;)
  Her går det litt fremover med hobbyrom, så nå leter jeg febrilsk etter litt tid så jeg kan få organisert galskapen der inne.(har hatt ei venninne som har stablet alt inn på rommet, men hun vet ikke opp og ned på noe av disse hobbysakene så det kan bli en omfattende letekasjon hvis jeg plutselig skal ha noe)

  Ønsker deg en fin uke.

  Tudelu fra meg :)

  SvarSlett
 3. Hihi...Vegard sitter her ganske så sjokkert nå...hadde jo ikke trodd det skulle ta så fort av. Stine; miste bestilling er 30 stk. Nina; de koster 2.5 kr per stik, 1.70 kr om du bestiller fler enn 60 :o) Jeg misunner deg så veldig hobbyrommet...kanskje jeg kan komme og prøve det :o)
  Klemmer, og takk for kommentar...

  SvarSlett
 4. Hehehehe, så artig ;) Kanskje han må utvide reportoaret litt og vips så ble det big business, fnis ;)
  Ja klart du kan komme å leke når rommet en
  gang blir ferdig. Det hørtes forøvrig ut på virvelvindvenninnden min at hun muligens kommer innom i morgen før vi skal på Damenes aften på Bohus og da rykker jeg jo stadig nærmere ferdig rom :)))
  Nå gleder jeg meg mest til foredrag med Halvor Bakke (fra homsepatruljen) i morgen På damenes aften på Bohus etter stengetid, blir sikkert toppers :)

  Tudelei fra meg :)

  SvarSlett

Hyggelige tilbakemeldinger